Om oss.

Geoteam är idag ett av Sveriges största bolag inom geodetisk mätning. Vi står stadigt med rötterna i norrland - men med siktet ut i världen.

Om oss

Vi levererar effektiva och kvalitativa mät- och kontrollösningar och vill som samarbetspartner medverka till att en professionell byggprocess blir både framgångsrik och utvecklande för alla inblandade parter.
Genom att satsa på många teknikområden och skapa bred erfarenhet vill vi vara ett stöd för våra kunder i alla skeden i byggprocessen, från planering och kalkyl till slutreglering.

Vi ser en stor potential i att utöka tjänster från traditionell mätteknik till att vara en aktiv part kring hantering av ny teknik såsom 3D och BIM, samt hur man kan realisera detta till en effektiv produktion.

Vision &
värdegrund

Vår vision är att med kvalitet och struktur tillgodose projekt med mättekniska lösningar och produktionsstyrningsmetoder som gör att alla vet vad som skall göras inom tid och på ett säkert sätt. Vi tror att ett likriktat arbetssätt skapar tillit och enkelhet samt bäddar för bästa lönsamhet.
FLEXIBLA
Vi är engagerade i varje uppdrag och är på plats där och när det behövs. Genom att arbeta enhetligt blir individen en stark resurs som kan använda sin kunskap och sin erfarenhet på bästa sätt.
PERSONLIGA
Vi hyser omtanke om våra kunder och medarbetare och det ska genomsyra vårt sätt att arbeta. Vi vill arbeta sida vid sida om våra kunder, vilket bereder väg för den personliga utvecklingen.
KOMPETENTA
Våra medarbetare är engagerade, kunniga och lojala. Vi strävar ständigt efter att lära nytt och utvecklas. Att genomföra mätning i praktiken är oftast enklare än att veta teorin bakom vilket värde som visas.

Med omtanke om miljön.

Geoteam arbetar för ett hållbart samhälle. Vårt arbetssätt och vår utrustning används på ett medvetet och effektivt sätt i strävan att belasta vårt samhälle och miljö så lite som möjligt.

Vår historia

Geoteam AB grundades 2010. Vi fick vårt första uppdrag och för att lösa logistiken lånade vi två pickuper. Målet var utstakat och visionen tydlig.
Allt eftersom har vi vuxit och utvecklats snabbt och duktiga och engagerade medarbetare har tillsammans med våra kunder gjort den utvecklingen möjlig.

Vi har många nöjda kunder och vi arbetar idag både ovan jord och under jord, i byggprojekt för hus och industri samt på väg och järnväg.

Idag sysselsätter vi ca 30 personer, men vill naturligtvis fortsätta att växa och utvecklas.

Hej!

Låt oss dri­va ditt mät­nings­ar­be­te. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!
Huvudkontor
Geoteam Nord AB
Kylgränd 6A
906 20 Umeå
joachim@geoteam.se Hitta hit
Regionkontor
Geoteam Systems Sverige AB
Hägerstensvägen 94
126 49 Hägersten
andreas@geoteam.se Hitta hit
Producerad av Jo Kommunikation